Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Wij nodigen u van harte uit ook uw ervaring te delen.

Geweldige trouwlocatie!

We zijn in september 2020 getrouwd in Chateau Marquette en kijken terug op een geweldige dag. In de aanloop naar de dag zelf zijn we uitstekend geholpen en begeleid, en ook op de dag zelf was alles dik in orde. Het personeel weet wat ze doen. Een groot compliment aan het personeel hoe ze met ons hebben meegedacht om er binnen de corona-maatregelen een droomdag van te maken. Verder is de locatie ontzettend mooi en trouw-achtig met een prachtige tuin, oprijlaan en mooie zalen. De grootte van de locatie is precies goed. Groot genoeg om een goed gezelgschap in kwijt te kunnen, maar niet zo groot dat je iedereen kwijt raakt. Daarnaast ook nog eens erg lekker gegeten.

19 sep 2020 Daniel, Doorman


Fantastische Trouwlocatie!!!

Chateau Marquette is een buitengewoon mooie locatie om te trouwen. Wat een mooie plek met lieve mensen! Al het personeel dat tijdens onze bruiloft aan het werk was, hebben bijgedragen aan een super mooie dag voor ons! Vriendelijk, behulpzaam en vooral heel erg beleefd. Het contact met Jacqueline voorafgaande aan onze bruiloft was eveneens heel erg aangenaam en alles is perfect geregeld door iedereen die erbij was betrokken. Het diner dat we hebben genuttigd was eveneens fantastisch goed. We hebben heerlijk gedineerd! Wij verbleven een paar nachten in het hotel voor en na onze bruiloft bij Chateau Maquette. De kamer was super fijn: het is ruim, het heeft een fantastisch groot bed, een nieuwe badkamer met een uiterst fijne douche en de ligging is wederom prachtig. Wat er alleen nog miste in de kamer zelf was een grote spiegel. Er hangt alleen een spiegel in de badkamer en juist omdat het ook een trouwlocatie is, zou een grote / lange spiegel in de kamers fijn zijn. Verder zou het beter zijn als de ventilatie of afzuiging ook overdag (en niet alleen gedurende de nacht) aanstaat, zodat de handdoeken kunnen drogen. Ondanks dat je elke dag schone handdoeken kan krijgen, zou het goed zijn dat de handdoeken ook kunnen drogen gedurende de dag en we ze nog een keer kunnen gebruiken. De gratis thee en koffie faciliteiten op de kamer waren een aangename verassing. Een Nespresso machine op de kamer was echt top en eveneens de grote flessen Spa Rood en Spa Blauw waren een heerlijke verassing. Kortom: we hebben genoten en ik zou iedereen aanraden om hier ofwel te trouwen, te dineren en/of te verblijven.

17 sep 2020 Jitta , Beverwijk


Geweldige locatie en perfecte trouwlocatie

Wij zijn 4 september getrouwd op Chateau Marquette. Zowel de voorbereidingen als de dag zelf zijn perfect verlopen. Wij hebben een heerlijke dag gehad en onze complimenten aan Jaqueline en al het personeel van de keuken en bediening. Zeker een aanrader als trouwlocatie of een goed verzorgd feest. Nogmaals bedankt voor de heerlijke dag. Groeten Marcel & Monique Rosman

16 sep 2020 Marcel Rosman, Beverwijk


Geweldig!

Onze bruiloft op 29-08-20 gevierd. Door jullie is onze bruiloft echt helemaal af! Super lieve mensen! Super eten! Geweldige koks! Heerlijk! En zo een mooi romantisch hotel en kasteel! Als ik het over kon doen had ik voor duizend procent weer hier me bruiloft gevierd! Onze grote dank naar Robert Jan bedankt voor alles je bent een topper!

16 sep 2020 Lesley, Zaandijk


Heerlijk!

Wij hebben een 3 gangen lunch van de chef mogen proeven. Wat een heerlijke/ mooie gerechten en bijzonder lekkere smaken bij elkaar. Prachtige locatie en uitermate goede service. Absoluut een aanrader.

30 aug 2020 K & N Keinemans, Matton, Zaandam


Geweldig.

Wat hebben we genoten van het diner in het chateau, een culinaire beleving van kleur en smaak. De gastvrije Renée en Renske maakten de avond compleet tot een geniet moment. Het was een topavond, die we niet snel zullen vergeten.

26 aug 2020 Luci Zwaal Hulst, Doetinchem


Na twee weken ben ik er nog "high" van!

Voor mijn 80e verjaardag zijn we gaan dineren met mijn familie. Het eten was erg lekker en heel apart, creatief en mooi gepresenteerd. Het was een warme avond en we konden heerlijk op het terras zitten. De bediening was top!

22 aug 2020 Nancy, Castricum


Het was heerlijk, comfortabel, relaxed vertoeven

Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad, eigenlijk wat te kort. We zijn in de voorbije jaren al enkele malen In Hotel Chateau Marquette geweest. Maar de nieuwe eigenaar is nu zeer duidelijk te merken. Het was prima vertoeven. De geheel gerenoveerde kamer is mooi geworden en uitstekend voorzien van alle gemakken. (tip: een opbergplank onder de wastafel geeft extra ruimte). Het ontbijt was coronaproof goed geregeld en ook lekker.(wij vinden een warm eitje wel lekkerder dan een koud hard gekookt ei). Erg fijn dat het kasteel nu ook open is, op het buitenterras in de schaduw is het heerlijk en we hebben er prima geluncht. Wel erg jammer dat het dineren niet zo voor ons geschikt was. Enkel verrassingsmenus, daar houden we niet van, we kiezen liever á la carte. Bovendien is het meer voor de culinaire fijnproevers, die wij niet zijn. Waarom bijv. persé een gepocheerd eitje i.p.v. gekookt. Waarom niet naast het culinaire ook een meer “gewoner” aanbod; niks mis toch met bijv. een biefstukje, varkenshaasje, kalfsoester of schnitzel e,d, ; het zal de belangstelling en de omzet van het restaurant gewis geweldig doen toenemen; hetgeen geen “wind”eieren zal leggen. Wij zijn dik tevreden over ons verblijf in Marquette en als de gevraagde prijzen de komende jaren hetzelfde zullen zijn, komen we gewis weer eens terug en wie weet wat langer. Compliment aan de nieuwe eigenaar en zijn crew. PS: ook mooi dat er de vleugel nog is blijven staan, fijn om op te mogen spelen.

20 aug 2020 Leo Willemen, Vught


Trouwen in Marquette was een droom die uitkwam!

Wat een prachtige locatie en alles wordt ontzettend goed verzorgd. Onze ceremonie vond buiten plaats onder het mooie en romantische rondeel van Marquette. Het 3 gangen diner was geweldig, we hebben heerlijk gegeten en de avond was ook perfect verzorgd. We hadden i.v.m. het corona virus 4 zalen voor ons feestje maar omdat het zulk mooi weer was zijn we toch naar buiten gegaan. Dit was geen enkel probleem en het werd meteen goed geregeld. Kortom, wij hebben genoten van onze bruiloft en onze gasten ook!

12 aug 2020 Susanne , Heemskerk


Een sterwaardig culinair hoogtepunt

De kamers zijn wat gedateerd en gehorig maar het vriendelijke personeel maakt alles goed. Het diner in het kasteel was voortreffelijk

23 jul 2020 M, Vleuten


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...