+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Wij nodigen u van harte uit ook uw ervaring te delen.

Een sterwaardig culinair hoogtepunt

De kamers zijn wat gedateerd en gehorig maar het vriendelijke personeel maakt alles goed. Het diner in het kasteel was voortreffelijk

23 jul 2020 M, Vleuten


Zeer onhygiënisch

Wij hebben twee overnachtingen gehad in het hotel. Tot onze verbazing was de staat van de economic kamer zeer slecht. Wij hadden ondermeer een verweerd onderlaken GEEN matras beschermer en geen hoofdkussen beschermer. Het kozijn van de badkamer was stuk kapotte gordijnen . Verder was de kamer zeer vies en zijn wij zelf maar gaan schoonmaken. Wij hebben inmiddels een klacht ingediend maar men begrijpt er niet veel van, nogmaals dit hotel is echt geen 4 sterren maar eerder een twee sterren. Voor ons nooit meer!!

12 jul 2020 Hans, Gendt


Heel erg jammer

Vandaag even op het terras gezeten bij het Chateau. Direct kwam er een ober die vroeg wat we wilden drinken. Snel daarna kwamen de drankjes. Direct 2 groente kroketten op bruin brood besteld. Die hebben we echter niet meer gezien. Na een half uur ben ik gaan afrekenen omdat we weer verder moesten. Een manager aangesproken en aangegeven dat we al een half uur op de kroketten zaten te wachten. We moesten de drankjes afrekenen. Als je een klein beetje klantenservice in je hebt, dan verontschuldig je je tegenover de klanten en laat je de drankjes zitten. Nu was het een ervaring van eens maar nooit meer.

10 jul 2020 Carlo, Beverwijk


Mooie omgeving en locatie

De 4 sterren hebben we niet kunnen ontdekken. Vooral de badkamer, douchen in bad met douchegordijn is niet 4* waardig. De ontbijtzaal met kleine ramen is jammer, je beleeft dan niet dat je midden in de natuur bent.

22 jun 2020 Angeline , Eindhoven


Een feest op hoog niveau om nog jaren op terug te kijken.

Vanaf de voor bespreking tot de eindafrekening is alles perfect gegaan. De voor bespreking hebben mijn vrouw en ik zelf als erg aangenaam ervaren er was rust en goede adviezen van Mevrouw Jacqueline Van Der Hulle. Op de dag zelf was de ontvangst aller vriendelijkst van de staff zowel het borreluur als het diner verliepen zoals het bij een echt Chateau behoort. Buiten op het terras genoten van de heerlijke koffie. Na afloop van deze geslaagde avond zijn wij gaan wandelen naar het bijgelegen hotel en hebben daar in alle rust de nacht doorgebracht de volgende morgen stond er een uitgebreid ontbijt te wachten op ons. Ons 45 jarig huwelijks diner was een geweldig succes, waarvoor dank aan alle medewerkers van Chateau Marquette.

19 jun 2020 Talitha en Ben van Dijk., Badhoevedorp


perfecte verzorging

Wij hebben tijdens een 4daags arrangement enorm genoten van de wijze waarop we in de watten zijn gelegd. Een heerlijke stille en ruime kamer met koffie thee - voorzieningen. Een uitgebreid ontbijt en tweemaal een uitgebreid en bijzonder lekker diner. En dat in coronatijd! Zorgvuldig en gastvrij personeel.

25 mei 2020 Margot, Arnhem


Een prachtige dag compleet verzorgd.

Wij hebben onze bruiloft gevierd bij Marquette. Van het begin tot het einde was dit tot in de puntjes verzorgd. Het fijne is dat bij Marquette alles mogelijk is op één locatie. De dag verliep helemaal zoals we hadden afgesproken, waarbij de complimenten voor het personeel wat dit zeer professioneel heeft verzorgd.

9 mrt 2020 Sebastiaan, Opmeer


Wát een geweldig trouwfeest bij Chateau Marquette!!

Chateau Marquette heeft alles uit de kast getrokken om van ons trouwfeest een groot succes te maken. Planner Jacqueline denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Daardoor konden gedurende de voorbereidingstijd - in plezierig overleg - al onze culinaire en organisatorische wensen soepel worden gerealiseerd, waardoor je echt kan spreken van maatwerk met een grote M. We hebben in het restaurant heerlijk gedineerd met 40 gasten, waarna de bruidstaart in de hal werd aangesneden voor de avondgasten die na het diner aansloten. Na de taart barstte het feest los voor onze gasten (100 in totaal), waarbij we gebruik hebben kunnen maken van de hal, de Bloemenzaal en de aanliggende Balzaal. De medewerkers van de bediening en in de keuken hebben het fantastisch gedaan om een geweldig feest mogelijk maken, wát een topprestatie! Chateau Marquette is een prachtige en sfeervolle trouwlocatie, de medewerkers zijn buitengewoon vriendelijk, professioneel, betrokken en toegewijd. Het eten en drinken is eveneens van hoge kwaliteit. Daarom kunnen Chateau Marquette van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geschikte trouwlocatie, een garantie voor een onvergetelijke beleving! Jan & Petra (getrouwd op 15 november 2019)

1 mrt 2020 Jan, Alkmaar


Een onvergetelijke, zorgeloze bruiloft!

In januari 2019 besloten wij om te gaan trouwen op Marquette: we waren direct verliefd op de locatie! Vanaf het begin hebben wij meteen uitstekende hulp gekregen en hebben we in ons tempo alles kunnen bedenken en bespreken. Gedurende het jaar mochten we altijd langskomen voor een gesprek (of gewoon om even op ons gemak rond te kijken) en zo hebben we de details steeds meer kunnen invullen. Door deze service en betrokkenheid hebben wij zo weinig stress gehad, dat gunnen we elk bruidspaar! De dag zelf was fantastisch: we mochten al vroeg het kasteel in en de medewerkers hebben ons zo goed geholpen. Wij hebben ons nergens druk om gemaakt: het draaiboek was bekend voor het personeel en het liep op rolletjes. Naast dat zij snel en meedenkend zijn, zijn het ook ontzettend vriendelijke mensen: die wil je graag om je heen hebben op zo'n mooie dag! We hebben gebruik gemaakt van verschillende ruimtes en alles stond precies klaar zoals wij dit wilden. Een heerlijk kasteel met prachtige zalen waar je ook nog eens fantastisch kunt feesten. 's Avonds overnachten in de versierde bruidssuite was ook een feestje! We hebben die ochtend roomservice besteld, heerlijk. Jacqueline, team Marquette: ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke dag! Wij raden het elk bruidspaar aan om hier te gaan trouwen! Laura & Daan (getrouwd op vrijdag 7 februari 2020)

14 feb 2020 Laura, Heemskerk


Geweldig!

Op zaterdag 4 januari zijn wij getrouwd op Chateau Marquette en wij en onze gasten hebben een topdag gehad! Wij danken Jacqueline voor het meedenken en voor het voorbereiden van deze prachtige dag! Ook danken wij Brian en de bediening die ons die dag hebben bijgestaan en die alles tot in de puntjes hebben verzorgt! Dan nog een nacht in de bruidssuite van het hotel waar we een mooi versierd bed aantroffen, super! En als klap op de vuurpijl viel ons de eindafrekening 100.....nee, 200% mee!

10 jan 2020 Bert & Louisa, Alkmaar


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...