+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Wij nodigen u van harte uit ook uw ervaring te delen.

Mooie omgeving en locatie

De 4 sterren hebben we niet kunnen ontdekken. Vooral de badkamer, douchen in bad met douchegordijn is niet 4* waardig. De ontbijtzaal met kleine ramen is jammer, je beleeft dan niet dat je midden in de natuur bent.

22 jun 2020 Angeline , Eindhoven


Een feest op hoog niveau om nog jaren op terug te kijken.

Vanaf de voor bespreking tot de eindafrekening is alles perfect gegaan. De voor bespreking hebben mijn vrouw en ik zelf als erg aangenaam ervaren er was rust en goede adviezen van Mevrouw Jacqueline Van Der Hulle. Op de dag zelf was de ontvangst aller vriendelijkst van de staff zowel het borreluur als het diner verliepen zoals het bij een echt Chateau behoort. Buiten op het terras genoten van de heerlijke koffie. Na afloop van deze geslaagde avond zijn wij gaan wandelen naar het bijgelegen hotel en hebben daar in alle rust de nacht doorgebracht de volgende morgen stond er een uitgebreid ontbijt te wachten op ons. Ons 45 jarig huwelijks diner was een geweldig succes, waarvoor dank aan alle medewerkers van Chateau Marquette.

19 jun 2020 Talitha en Ben van Dijk., Badhoevedorp


perfecte verzorging

Wij hebben tijdens een 4daags arrangement enorm genoten van de wijze waarop we in de watten zijn gelegd. Een heerlijke stille en ruime kamer met koffie thee - voorzieningen. Een uitgebreid ontbijt en tweemaal een uitgebreid en bijzonder lekker diner. En dat in coronatijd! Zorgvuldig en gastvrij personeel.

25 mei 2020 Margot, Arnhem


Een prachtige dag compleet verzorgd.

Wij hebben onze bruiloft gevierd bij Marquette. Van het begin tot het einde was dit tot in de puntjes verzorgd. Het fijne is dat bij Marquette alles mogelijk is op één locatie. De dag verliep helemaal zoals we hadden afgesproken, waarbij de complimenten voor het personeel wat dit zeer professioneel heeft verzorgd.

9 mrt 2020 Sebastiaan, Opmeer


Wát een geweldig trouwfeest bij Chateau Marquette!!

Chateau Marquette heeft alles uit de kast getrokken om van ons trouwfeest een groot succes te maken. Planner Jacqueline denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Daardoor konden gedurende de voorbereidingstijd - in plezierig overleg - al onze culinaire en organisatorische wensen soepel worden gerealiseerd, waardoor je echt kan spreken van maatwerk met een grote M. We hebben in het restaurant heerlijk gedineerd met 40 gasten, waarna de bruidstaart in de hal werd aangesneden voor de avondgasten die na het diner aansloten. Na de taart barstte het feest los voor onze gasten (100 in totaal), waarbij we gebruik hebben kunnen maken van de hal, de Bloemenzaal en de aanliggende Balzaal. De medewerkers van de bediening en in de keuken hebben het fantastisch gedaan om een geweldig feest mogelijk maken, wát een topprestatie! Chateau Marquette is een prachtige en sfeervolle trouwlocatie, de medewerkers zijn buitengewoon vriendelijk, professioneel, betrokken en toegewijd. Het eten en drinken is eveneens van hoge kwaliteit. Daarom kunnen Chateau Marquette van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geschikte trouwlocatie, een garantie voor een onvergetelijke beleving! Jan & Petra (getrouwd op 15 november 2019)

1 mrt 2020 Jan, Alkmaar


Een onvergetelijke, zorgeloze bruiloft!

In januari 2019 besloten wij om te gaan trouwen op Marquette: we waren direct verliefd op de locatie! Vanaf het begin hebben wij meteen uitstekende hulp gekregen en hebben we in ons tempo alles kunnen bedenken en bespreken. Gedurende het jaar mochten we altijd langskomen voor een gesprek (of gewoon om even op ons gemak rond te kijken) en zo hebben we de details steeds meer kunnen invullen. Door deze service en betrokkenheid hebben wij zo weinig stress gehad, dat gunnen we elk bruidspaar! De dag zelf was fantastisch: we mochten al vroeg het kasteel in en de medewerkers hebben ons zo goed geholpen. Wij hebben ons nergens druk om gemaakt: het draaiboek was bekend voor het personeel en het liep op rolletjes. Naast dat zij snel en meedenkend zijn, zijn het ook ontzettend vriendelijke mensen: die wil je graag om je heen hebben op zo'n mooie dag! We hebben gebruik gemaakt van verschillende ruimtes en alles stond precies klaar zoals wij dit wilden. Een heerlijk kasteel met prachtige zalen waar je ook nog eens fantastisch kunt feesten. 's Avonds overnachten in de versierde bruidssuite was ook een feestje! We hebben die ochtend roomservice besteld, heerlijk. Jacqueline, team Marquette: ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke dag! Wij raden het elk bruidspaar aan om hier te gaan trouwen! Laura & Daan (getrouwd op vrijdag 7 februari 2020)

14 feb 2020 Laura, Heemskerk


Geweldig!

Op zaterdag 4 januari zijn wij getrouwd op Chateau Marquette en wij en onze gasten hebben een topdag gehad! Wij danken Jacqueline voor het meedenken en voor het voorbereiden van deze prachtige dag! Ook danken wij Brian en de bediening die ons die dag hebben bijgestaan en die alles tot in de puntjes hebben verzorgt! Dan nog een nacht in de bruidssuite van het hotel waar we een mooi versierd bed aantroffen, super! En als klap op de vuurpijl viel ons de eindafrekening 100.....nee, 200% mee!

10 jan 2020 Bert & Louisa, Alkmaar


Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wij vierden ons 50 jarig huwelijk. Diverse besprekingen vooraf gevoerd met mw. Van der Hulle. In goede harmonie. Omdat we veel verlangens hadden. O.a. eigen muziek, tafelopstelling, -indeling, en -opmaak, geluidsinstallatie, microfoon, etc. Rond middernacht zochten we met onze gasten het hotel op om het feest de volgende ochtend met een gezamenlijk ontbijt af te sluiten. Heerlijk geslapen. Onze wensen zijn in vervulling gegaan. Goede en spontane service + een vijfgangen diner van uitstekende kwaliteit. Op "Marquette" rijmen weinig woorden, op "Chateau" meer. Chapeau, graag tot de volgende keer.

4 dec 2019 Piet en Ina , Heemskerk


Prachtige locatie, zorgeloze bruiloft gehad!

Mijn man en ik hebben onze bruiloft bij Chateau Marquette gevierd en wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben! Ivm het faillissement van landgoed Waterland moesten wij snel opzoek naar een vervangende locatie. Vanaf dag 1 werd er met ons meegedacht en stond het personeel van Marquette voor ons klaar. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken om onze dag: alles werd verzorgd, het personeel was vriendelijk, het eten was heerlijk. Niet te vergeten dat de locatie zelf een plaatje is. Ook het hotel was mooi; goed verzorgd en met heerlijk ontbijt. Bedankt voor een mooie, bijzondere dag. Dankzij jullie één om nooit te vergeten.

20 nov 2019 Kelly, IJmuiden


Onze bruiloft was een droom!

We hebben genoten van begin tot eind op onze trouwdag. Het gehele team van Chateau Marquette stond voor ons klaar, Jacqueline dacht met ons mee in alle voorbereidingen. Het contact hebben wij als zeer prettig ervaren, alles kon en mocht! Hierdoor hebben wij echt een bruiloft gehad die al onze verwachtingen overtroffen heeft! Alles klopte, de aankleding, de service, de vriendelijke staf, het heerlijke eten. Onze gasten zijn enorm verwend. Na het diner in het chateau zijn we met onze dag gasten gaan overnachten in het nabij gelegen hotel. Hierdoor werd onze trouwdag een trouwweekend, een onvergetelijk weekend! Heel veel dank!

11 nov 2019 Marit, Haarlem


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...