+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Overnachten in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Restaurant "Het Chateau"

Restaurant Het Chateau huist in Chateau Marquette. Dit fraaie kasteel ligt samen met Hotel Marquette op een historisch landgoed in Heemskerk. En die mooie plaats vind je in de driehoek Amsterdam-Alkmaar-Haarlem, op enkele kilometers van zee. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zowel bij het hotel als bij het Chateau.

Ongedwongen tafelen in een oogstrelende omgeving

Laat je verrassen door de buitengewone ambiance van restaurant Het Chateau. De elegante setting van Chateau Marquette, de bezieling van onze keukenbrigade en een dosis Noord-Hollandse gastvrijheid bezorgen je een beleving die smaakt naar meer. Gastronomisch op hoog niveau en aangenaam informeel. 

 

Het beste uit de seizoenen

Onze chef-kok Mark Voss werkt zoveel mogelijk met producten van het seizoen en met specialiteiten uit de regio. Smaakvol, puur en met zorg gekweekt. Onze menukaart (à la carte en met diverse menu’s) voegt zich dan ook naar de jaargetijden en wisselt minstens vier keer per jaar.

 

Koffie & lunch

Wij zijn iedere dag (maandag t/m zondag) vanaf 11.00 uur geopend voor verse koffie. Daarbij serveren we gebak van de lokale banketbakker en de wereldberoemde taart van Het Appeltaart Imperium uit Haarlem. Ook kun je iedere dag de oprijlaan van het landgoed inslaan voor een smakelijke en gezonde lunch.

 

 

Oprecht gastvrij

Wij maken het onze gasten graag naar de zin. Zo spreekt het vanzelf dat er naast vlees en vis ook mooie vegetarische gerechten op de kaart staan. Heb je specifieke dieetwensen? Als we het tijdig weten, houden we er graag rekening mee. Ook voor onze jongste gasten bereiden we met liefde een passend menu.

 

Reserveer een tafel

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Een moment geduld...