Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Trouwen

Bij Château Marquette kun je je complete trouwdag plannen, van de ceremonie tot het feest en zelfs de overnachting. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je trouwdag op het landgoed door te brengen.

De mooiste dag van je leven

In al die jaren dat wij bruidsparen hebben mogen verwelkomen hebben we veel bijzondere momenten meegemaakt. Iedere bruiloft is uniek en juist dát maakt ons werk zo speciaal. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele en betrouwbare partners die kunnen helpen om de trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven te maken.

Ceremonie

Château Marquette is een officiële trouwlocatie van de gemeente Heemskerk. Er zijn zalen in verschillende formaten, waardoor we de ruimte altijd goed kunnen laten aansluiten bij de grootte van jullie gezelschap. Omdat de zalen allemaal verschillend zijn aangekleed hebben ze elk een eigen sfeer. Als het mooi weer is kun je ook buiten trouwen op het landgoed. In onze kasteeltuin staat een prachtig prieel waar het huwelijk voltrokken kan worden. Uiteraard bespreken we vooraf wat we doen als het weer toch niet zo mooi is als gehoopt!

Receptie

Jullie gasten worden ontvangen op het château of in de tuin, waarna jullie het glas heffen op het pas voltrokken huwelijk. Na het aansnijden van de bruidstaart kun je de felicitaties in ontvangst nemen.

Diner

Wil je aan een lange tafel dineren, voel je meer voor meerdere tafels of is een buffet jullie wens? Alles is mogelijk! Wij kunnen een uitgebreid menu voorstellen met de specialiteiten van onze chefs of bereiden jullie favoriete gerechten.

Feest

In de verschillende ruimten zetten we een spetterend feest neer. Je kunt kiezen voor één of twee zalen die we aan elkaar koppelen, maar je kunt ook het hele Château gebruiken en in iedere ruimte een andere sfeer neerzetten. Een huwelijksfeest combineren we nooit met andere feesten op dezelfde avond. Door de vrije ligging van het Château hoef je geen rekening te houden met het aantal decibel van de band of de DJ. In de kelder van het château hebben we een sfeervolle bar die vaak wordt gebruikt om nog een allerlaatste drankje te drinken na het feest.

Hotelkamers op het landgoed

Op het landgoed bevindt zich tevens het hotel Château Marquette, waar je na een onvergetelijke dag heerlijk kunt ontspannen in onze luxe suite of in één van de hotelkamers met uitzicht op het bos. De volgende ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel bevindt zich op loopafstande van het Château en biedt ruimte aan 130 gasten

Wat zijn jullie dromen?

Misschien hebben jullie al een goed beeld over hoe jullie ultieme droomdag eruit ziet. Of zijn jullie juist nog op zoek naar inspiratie? Kom gerust langs om samen naar alle mogelijkheden te kijken. Ondanks onze jarenlange ervaring is het jullie dag! We horen graag waar jullie van dromen, dan gaan we het samen mogelijk maken.


Contact

E: events@hotel-marquette.com
T: +31(0) 251 25 70 10

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...